Haberler

Litvanyalı Erasmus Plus öğrencileri eğitimlerini başarıyla tamamladı. Pazartesi, Aralık 9, 2019 - 21:23

Bölümümüze ERASMUS+ öğrenci hareketliliğiyle Litvanya’dan gelen Aušrinė Ivoškutė ve Ieva Nekrošiutė, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğü’ndeki çalışmalarını başarı ile tamamlamışlardır.

Bölümümüz Öğrencileri 7. Sosyal Hizmet Kurultayı'na Katıldı. Çarşamba, Mayıs 15, 2019 - 12:12

2-3 Mayıs 2019 Tarihinde Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'inde düzelenen 7. Ulusal Sosyal Hizmet Kurultay'ına bölümümüzden bir grup öğrenciler de katıldı.

Bölümümüz Öğrencilerine AFAD Kurumu Tanıtıldı Perşembe, Mayıs 9, 2019 - 15:41

Elazığ İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman PIHTILI'nın katılımıyla AFAD kurumu hakkında bir söyleşi gerçekleştirildi.

Okul Sosyal Hizmeti Bağlamında Söyleşi Gerçekleştirildi. Perşembe, Mayıs 2, 2019 - 15:26

Bölümümüz tarafından Okul Sosyal Hizmeti bağlamında bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye Bölüm Başkan Yardımcımız Dr. Ömer Şükrü YUSUFOĞLU, Arş. Gör. Taner ALGAN ve Atatürk Anaokulu-Okulöncesi Öğretmeni Makbule ÇETİNKAYA katıldı. Söyleşiye ayrıca çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Bölümümüzde Tıbbi ve Psikiyatrik Sosyal Hizmet Konulu Panel Düzenlendi Pazartesi, Nisan 1, 2019 - 15:30

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde çalışan Sosyal Hizmet Uzmanları Ersin KELEŞ, Perihan ASLAN ve Zülfü ÖNER’in katılımıyla, Tıbbi ve Psikiyatrik Sosyal Hizmetin yapısı, işleyişi ve alandaki yansımaları hakkında bilgilerin sunulduğu panel düzenlendi. Moderatörlüğünü Dr.

Bölümümüz 3. Sınıf Öğrencileri ile Atatürk Anakolunu Ziyaret Ettik. Pazartesi, Nisan 1, 2019 - 11:54

Arş. Gör. Taner ALGAN koordinatörlüğünde Bölümümüz 3. Sınıf öğrencileri ile Okul Sosyal Hizmeti kapsamında Atatürk Anakolunu ziyaret edildi. Okul öncesi öğrencileri ile birlikte çeşitli etkinlikler yapan öğrencilerimiz, bu ziyaret ile birlikte okul öncesi öğrencileri ile yakından iletişim kurma imkanı buldular.

Bölümümüz 1. Sınıf Öğrencileri Tarafından Huzurevi Ziyareti Gerçekleştirildi Çarşamba, Mart 27, 2019 - 16:11

Bölümümüz Öğretim Üyesi Dr. Ömer Şükrü YUSUFOĞLU ve birinci sınıf öğrencilerimiz tarafından Elazığ Gazi Huzurevine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında Huzurevi personeli ve Huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet edildi.

Bölümümüz 3. Sınıf Öğrencileri Hastane Ziyareti Gerçekleştirdi Perşembe, Mart 21, 2019 - 01:04

Dünya Sosyal Hizmet Gününde (Dünya’da 1983 yılından beri her yıl  Mart ayının 3. Salı günü  Dünya Sosyal Hizmet Günü olarak kutlanmaktadır) Bölümümüz öğrencileri ve Araştırma Görevlilerimiz Taner ALGAN ve Semra ÖZKAN Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesini ziyaret ettiler.

Bölümümüz Öğrencilerine Çocuk Evleri Kurumunun Tanıtımı Yapıldı Cuma, Mart 15, 2019 - 15:20

Bölümümüz öğrencilerine Çocuk Evleri Kurumunu tanıtmak amacıyla Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Şahabettin Can tarafından bir konferans verildi. Konferansta Şahabettin CAN tarafından Çocuk evlerinin yapısı ve işleyişi, çocuk evlerinin geçmişten günümüze geçirdiği değişim ve dönüşüm gibi konular anlatıldı.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Ziyaret Gerçekleştirildi. Çarşamba, Mart 6, 2019 - 13:47

Bölümümüzün en önemli dış paydaşlarından biri olan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Öğretim elemanlarımız tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret esnasında kurumsal işbirliğinin önemine vurgu yapılarak, Sosyal Hizmetin alandaki faaliyetleri kounuşuldu. Ayrıca öğrencilerimizin staj uygulaması hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Sayfalar